The VIZUAL Blogg!

2015-02-15
20:40:00

Youtube Fanmeet 14 Feb 2015
Igår drog jag iväg till Stockholm för att träffa några Youtube människor. Dessa fyra var GassyMexican (Gassy), EatMyDiction1(Diction), lolrenaynay (Renée) och ZeRoyalViking (Ze), alla från USA så det är inte så ofta dom är i Sverige precis.
Och jag måste säga att det var en av dom bästa dagarna i mitt liv. Jag hade hur kul som helst och jag älskade varje minut.
Även om det började lite awkward i och med att en tjej jag lärde känna där mer eller mindre knuffade in mi i Gassys armar. <.<
Men han var hur cool som helst angående det. Han sa bara "You look like you want a hug. Oh, you're being pushed!", skrattade till lite och så fick jag en kram. *dorky fangirl flail*
Jag hjälpte även de andra fansen genom att ta bilder på dom med Gassy, och som tack för det fick jag ett business card från honom (enda människan som fick det, yay!)
Alla fyra spelade även in korta meddelanden till en tjej jag började prata med tack vare fanmeetet som inte kunde komma, så även hon blev sjukt glad. Gassy callade mig "a very awesome friend" och Ze var den enda som frågade efter mitt namn. Så sjukt underbart.
Mot slutet av dagen fick jag dom även att signa mitt boobage, because why not? XD
Min Twitter höll på att få min telefon att explodera på tåget hem för att jag hade laddad upp bilder o så från dagen som Gassy, Renée, Diction och Ze retweetat och så. It was an odd feeling.
Aja, all in all en underbar dag. Hoppas dom kommer tillbaka nån mer gång, haha. <3